Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Δήμος Θεσσαλονίκης - εκδηλώσεις για την 3η Δεκέμβρη

Δήμος Θεσσαλονίκης-Εκδηλώσεις Ζωής για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής θα πραγματοποιήσει εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στην αίθουσα (Κ.Α.Π.Π.Α. 2000) Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού του Δήμου Θερμαϊκού (παραλία Περαίας πλησίον Ραδιοφωνικού Σταθμού Ε.Ρ.Τ.), σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα με το Εργαστήριο Αναπτυξιακής Ιατρικής και Ειδικής αγωγής.


Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η χορωδία του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας γκολ-μπολ με μικτή ομάδα φοιτητών της Ειδικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και επίλεκτων αθλητών με τύφλωση του Συλλόγου «ΠΥΡΣΟΣ», καθώς και αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας SPECIAL OLYMPIC του Δήμου Θεσσαλονίκης και φοιτητών της ειδικότητας Ειδικής Φυσικής Αγωγής - Θεραπευτικής Γυμναστικής Τ.ΕΦ.Α.Α., Α.Π.Θ.

Επίσης θα γίνει επίδειξη ομαδικού προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής όπου θα συμμετέχουν άτομα του Συλλόγου Ειδικής Αγωγής «ΖΩΗ» και φοιτήτριες της «Ειδικότητας Ειδική Φυσική Αγωγή - Θεραπευτική Γυμναστική», καθώς και επίδειξη του προγράμματος ψυχοκινητικής αγωγής (παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική γυμναστική) από το Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο DOWN Ελλάδος.

Πηγή Πληροφοριών: www.ota.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου