Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Ηλεκτρονική Κατάρτιση των ΑμεΑ

Πραγματοποιείτε συνεδρία Ηλεκτρονική Κατάρτιση των ΑμεΑ: Ίσες Ευκαιρίες Κατάρτισης για Όλους την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 15.00-16.00 στην Αίγλη Ζαππείου στα πλαίσια της e-Learning Expo (www.elearningexpo.gr/ ), της πρώτης έκθεσης στην Ελλάδα για την παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής μάθησης (e-Learning).

Το στρογγυλό τραπέζι απευθύνεται σε ένα ευρύ ακροατήριο που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στην Ηλεκτρονική Εκπαίδευση των ΑμεΑ και τις εφαρμογές τους στην Επαγγελματική Κατάρτιση Ίσων Ευκαιριών. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, και θα συζητηθούν ευκαιρίες κατάρτισης και συγκρότησης προγραμμάτων τηλεκπαίδευσης. Εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανισμών, εκπαιδευτικοί, εκπαιδευόμενοι, άτομα με αναπηρία και εκπρόσωποί τους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μεθοδολογίες, εργαλεία και εκπαιδευτικό υλικό που μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν για την προετοιμασία και παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, τα οποία είναι προσβάσιμα επίσης και από άτομα με απώλεια όρασης και ηλικιωμένους.

Η συνεδρία υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Έργο e-Access ΙΙ (http://www.eAccess2Learn.eu) που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Leonardo da Vinci [Contract No: LLP-LDV/TOI/2007/EL/04] τομεακού του Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση (Lifelong Learning).

Ομιλητές

Χαράλαμπος Καραγιαννίδης, Επίκουρος Καθηγητής,Τμήμα Ειδικής Αγωγής,Πανεπιστημίο Θεσσαλίας

Νικόλαος Φλωράτος, Διευθυντής Ανάπτυξης, Κοινωνία της Πληροφορίας Ανοιχτή στις ΕιδικέςΑνάγκες - e-ISOTIS

Παναγιώτης Ζέρβας, Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεματικής, ΕθνικόΚέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
Συντονιστής: Δημήτριος Γ. Σάμψων, Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς
Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στην ιστοσελίδα της έκθεσης (www.elearningexpo.gr/) και σε περίπτωση που επιθυμείται και πιστοποιητικό συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε με την γραμματεία του οργανισμού e-ISOTIS.


Πηγή Πληροφοριών: www.entre.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου